Sertifisert. Kvalifisert. Lokal.

Vi har som mål å bli størst i Sogn & Fjordane, og da må vi sikre kvalitet i alle ledd. Derfor innehar vi alle relevante sertifikater og forutsetninger for å levere og montere varmepumpesystemer.

LOKAL. KVALIFISERT. SERTIFISERT.

Vi har som mål å bli størst i Sogn & Fjordane, og da må vi sikre kvalitet i alle ledd. Fjordane Varmepumpeservice AS har alle relevante sertifikater og forutsetninger for å levere og montere varmepumpesystemer. Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at vi har fagleig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring. På Varmepumpeforeningens side varmepumpeinfo.no finner du nøytral og nyttig informasjon om varmepumper.

Om Bedrifta

Fjordane Varmepumpeservice drives av innehaver Thomas Grepstad. Han har montert varmepumper siden 2011, og holder til i Sande i Sunnfjord. Derfra betjener han hele Sogn & Fjordane, og har sannsynligvis montert landets aller vestligste varmepumper (Sandøy i Askvoll kommune).

Service. Kvalitet. Kunnskap.

Vi skal bli den største leverandøren av varmepumper i Sogn & Fjordane. Da er det helt avgjørende med god service, fleksibilitet og høy kompetanse. Bedrifta er i vekst, og vil utvides med flere montører i nær fremtid. Vi har flere gode referanser blant både kunder og leverandører.

Etter mange år med vedhogst og vedfyring satt det langt inne å investere i varmepumpe. Men, jammen var det godt å kome heim frå hytta med god lunk i stova. Kanskje det mest overraskande var strømrekninga – eg måtte sjekke måleren ein ekstra gong!

Kjøpt: Toshiba Daiseikai 8

Idar Senneseth

Skagevegen, 6973 Sande

Heile familien godt fornøgde med Toshiba Polar 25, levert av Fjordane Varmepumpeservice AS.

Kjøpt: Toshiba Polar 25

Marita Berg

6973 Sande

FRI SYNFARING
close slider

    Få rett varmepumpe til din bustad.

    Fyll ut skjema for ei fri synfaring.