fbpx

Sertifisert. Kvalifisert. Lokal.

Vi har som mål å bli størst i Sogn & Fjordane, og da må vi sikre kvalitet i alle ledd. Derfor innehar vi alle relevante sertifikater og forutsetninger for å levere og montere varmepumpesystemer.

LOKAL. KVALIFISERT. SERTIFISERT.

Vi har som mål å bli størst i Sogn & Fjordane, og da må vi sikre kvalitet i alle ledd. Fjordane Varmepumpeservice AS har alle relevante sertifikater og forutsetninger for å levere og montere varmepumpesystemer.

Om Bedrifta

Fjordane Varmepumpeservice drives av innehaver Thomas Grepstad. Han har montert varmepumper siden 2011, og holder til i Sande i Sunnfjord. Derfra betjener han hele Sogn & Fjordane, og har sannsynligvis montert landets aller vestligste varmepumper (Sandøy i Askvoll kommune).

Service. Kvalitet. Kunnskap.

Vi skal bli den største leverandøren av varmepumper i Sogn & Fjordane. Da er det helt avgjørende med god service, fleksibilitet og høy kompetanse. Bedrifta er i vekst, og vil utvides med flere montører i nær fremtid. Vi har flere gode referanser blant både kunder og leverandører.

Etter mange år med vedhogst og vedfyring satt det langt inne å investere i varmepumpe. Men, jammen var det godt å kome heim frå hytta med god lunk i stova. Kanskje det mest overraskande var strømrekninga – eg måtte sjekke måleren ein ekstra gong!

Kjøpt: Toshiba Daiseikai 8

Idar Senneseth

Skagevegen, 6973 Sande

Heile familien godt fornøgde med Toshiba Polar 25, levert av Fjordane Varmepumpeservice AS.

Kjøpt: Toshiba Polar 25

Marita Berg

6973 Sande

FRI SYNFARING
close slider

Få rett varmepumpe til din bustad.

Fyll ut skjema for ei fri synfaring.