Toshiba Signatur 35, 7600W (m/ montasje)

kr 32.990,00

NYHET! Signatur har eit design du ikkje har sett makan til, men den gjer langt meir enn å berre å sjå bra ut! Her får du både høg varmeeffekt og ei mengde nyttige funksjonar. Signatur har sjølvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegåande og ytelsesevnen er heilt på topp. 2 stk. tekstiltrekk i fargane granitt og skifer medfølger.

Signatur kjem i to størrelsar, der Signatur 35 er den største. Klikk her for å sjå lillebror, Signatur 25.

Designvinnaren er på plass! 

Beskrivelse

Sett din Signatur på rommet!

Velg fra ein heil palett av lekre fargar.*

Signatur heng diskrè på veggen med sitt slanke uttrykk, reine linjer og mjuke former. Velg fargen som passar din heim og din stil, og få ein personlig finish. Malar du veggen eller byttar ut sofaen din, skiftar du enkelt tekstiltrekket sjølv, til ønska farge. Signatur kjem i to størrelsar, der Signatur 35 er den største. Klikk her for å sjå lillebror, Signatur 25.

 

*Granitt og Skifer er standardfargar på tekstiltrekka som begge er inkludert i pakken. Hav, Mørk isbre, Sand og Varm jord vil være tilgjengelege i løpet av hausten.

 

Signatur 25

Signatur Granitt og Signatur Skifer

To nordiske fargeuttrykk.

Med desse to unike tekstiltrekka får du naturen rett inn i stova. Eller på soverommet, på hytta eller kva som helst rom som treng forandring, oppvarming eller nedkjøling. Trekka er vaskbare, og har ein tydeleg og synleg tekstilstruktur i stoffet.

Signatur 25

Stilig og fleksibel

Kraftig og effektiv.

Vi trur at inneklima handlar om meir enn luftkvalitet og temperatur. Dette er sjølvsagt viktig, men det handlar også litt om korleis eit rom føles. At du trives der. La Signatur bidra til den gode følelsen! Toshiba Signatur leverast i to versjonar, der 35 er den største.

«Signatur er en helt unik modell der fokuset har vært å tilpasse eksteriøret til den enkeltes personlige stil og smak. Vi håper du lar deg inspirere!»

Joachim Kobbeltvedt, Produktsjef Toshiba Norge

Signatur 25

Vinnar av iF Design Award

Prisen som sidan 1954 har fremma god produktdesign*

Teknisk er Signatur eit lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrar høg varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant den prestisjetunge «iF Design Award 2021».

*iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og tildeles årlig av iF International Forum Design. Prisen, som spenner over flere kategorier, hadde rundt 10 000 innleveringer fra 60 land i 2021.

Signatur 25

Ytelse og design – hand i hand

Våre varmepumper testast for å tåle eit kaldt klima.

Med Toshiba Signatur på veggen er du godt rusta for alle årstider. Den er tilpassa vårt krevjande nordiske klima. Den høgaste energimerkinga i kombinasjon med 4000 W avgitt effekt ved -15 °C, sørgar for å halde deg varm gjennom vinteren*. Samtidig er den meget stillegåande med lågaste lydnivå på 19 dB i stillemodus.

*Denne modellen er fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -25 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer.

Signatur 25

Trendy og smart

Full oversikt uansett hvor du er.

Signatur er sjølvsagt også fullspekka med nyttige funksjonar. Du kan blant anna:

• Justere opp varmen på veg til hytta
• Få oversikt over temperaturen med eit tastetrykk
• Få detaljert oversikt over straumforbruket ditt
• Opprette uketimar med 4 ulike program per dag
• Gjere justeringar frå sofaen eller når du er på farta
• Bruke stemmestyring som støttar både Google Home Assistant og Amazon Alexa

Med innebygd WiFi og styringsapp blir din Signatur enda smartare!

 

FRI SYNFARING
close slider

    Få rett varmepumpe til din bustad.

    Fyll ut skjema for ei fri synfaring.