Toshiba Gulvmodell – 25 (R32) (m/montasje)

kr 29.990,00

Fabrikktestet ned til -25 °C.

Gulvmodellen er ikke bare praktisk og effektiv, den er også del av vår nordisk modellserie som er spesialdesignet for det nordiske klimaet. Det kraftige, men stillegående maskineriet sørger for varme selv i svært kaldt klima, og har blitt  fabrikktestet helt ned til -25 °C. Det stopper den likevel ikke fra å levere varme også ved lavere temperaturer.

Beskrivelse

Energieffektiv gulvmodell

Med denne modellen får du en varmepumpe med energiklasse A+ og mye strømsparing i en diskre forpakning. Gulvmodellen er en varmepumpe som gir mye strømsparing samtidig som den har få begrensninger når det kommer til plassering.

Lurer du på hvilken størrelse du bør velge? Selv om det ikke finnes noen fasitsvar, bør du vurdere forhold som hvor du bor, hvor stort areal du skal varme opp, hvor godt boligen er isolert og hvilke tilleggsfunksjoner du ønsker. Bestill en gratis befaring, så vil en av våre autoriserte forhandlere hjelpe deg med å finne svar på disse spørsmålene.

Gulvmodell 25

 

Ute av syne, ute av sinn

Smidig og diskré.

At varmepumpen kan plasseres lavt på veggen, gjør den svært enkel å plassere i en loftstue med lav takhøyde – eller kanskje under et vindu? Gulvmodellen har langt færre begrensninger, og er lettere å gjemme bort. Den er dessuten like behagelig for ørene som for øynene, og avgir så lite som 19 dB i stillemodus.

 

Med en varmepumpe fra Toshiba er du godt rustet for kalde vintre

 

Designet for nordisk klima

Fabrikktestet ned til -25 °C.

Gulvmodellen er ikke bare praktisk og effektiv, den er også del av vår nordisk modellserie som er spesialdesignet for det nordiske klimaet. Det kraftige, men stillegående maskineriet sørger for varme selv i svært kaldt klima, og har blitt  fabrikktestet helt ned til -25 °C. Det stopper den likevel ikke fra å levere varme også ved lavere temperaturer.

En møblert stue med Toshiba gulvmodell som varmepumpe. En hund ligger og varmer seg foran varmepumpen.

Få full kontroll over inneklimaet.

Varmepumpens brukervennlige fjernkontroll gir deg en rekke smarte funksjoner. Spar enda mer strøm med uketimeren, juster vedlikeholdsvarmen eller sørg for rask oppvarming med HI-POWER-funksjonen.

Varmepumpens innedel har også et dimbart LED-display som er svært enkel i bruk.

FRI SYNFARING
close slider

    Få rett varmepumpe til din bustad.

    Fyll ut skjema for ei fri synfaring.