fbpx

SAMSUNG SMART HOME EXCLUSIVE R32 – 12

kr 26.500,00

Beskrivelse

Toppmodellen og bestselger!

Som navnet antyder, er Exclusive toppmodellen i Samsung Smart-serien. Den bygger på Samsungs siste innovasjon innen klimaanlegg. Den triangulære formen som gir økt luftstrøm, raskere temperaturregulering og jevnere fordeling av varmen i rommet.* Den elegante overflatefinishen med Crystal Gloss Design gjør Exclusive til en pryd i hjemmet. Til tross for sin ekstraordinære ytelse, er Exclusive overraskende energieffektiv og oppfyller høy energiklasse A++ og har markedets laveste lydnivå.

Den leveres med en innebygget luftrenser som bruker ionisering for å rense inneluften. Ved hjelp av fjernstyring via appen vår, kan du regulere temperaturen rett fra mobilen eller nettbrettet.**

Last ned en app gratis til din mobil eller nettbrett, og fjernstyr klimaanlegget uten ekstra tilbehør eller kompliserte installasjoner. Du kan enkelt fjernstyre riktig innetemperatur hjemme eller på hytta – fra et annet sted.

Du kan også overvåke og lese av energiforbruket via appen. Her kan du også få en påminnelse når det er på tide å rense filter. Du kan senke energiforbruket ditt med opptil 50 % sammenlignet med direktevirkende elektrisk oppvarming.

Med Samsung Smart Home kan du overvåke og kontrollere Samsung-husholdningsapparater når du er på farten, og nyte nyttige tjenester, inkludert statuskontroll, enhetskontroll, hjemmevisning og kundestøtte.

FRI SYNFARING
close slider

    Få rett varmepumpe til din bustad.

    Fyll ut skjema for ei fri synfaring.