Finn den perfekte varmepumpa til din heim.

Fyll ut skjema for Fri Befaring.

Ditt tryggeste valg i Sogn & Fjordane!

Fjordane Varmepumpeservice holder til i Sande i Sunnfjord og vi leverer og monterer varmepumper i heile Sogn & Fjordane.

Vårt mål er å være det tryggaste valget for deg som skal ha ny varmepumpe eller ønskjer service den du har frå før. Bruk skjema til å etterspørre Fri Befaring på varmepumpe eller service på din gamle!

Vi er forhandler av prisvinnande varmepumper frå TOSHIBA, ditt desidert tryggaste og beste varmepumpevalg.

Og hugs: Alle våre varmepumper kan kjøpast med 24 månaders delbetaling frå Resursbank. Då betalar du berre mellom 600-1200kr/mnd for ny varmepumpe!

Kvifor Fri Befaring?

Forskjellige folk har forskjellige behov. Difor anbefaler vi at du får besøk av oss før kjøp – så finner vi perfekt varmepumpe til deg og din heim.

Fri Befaring er alltid uforpliktande og gratis! 

Kvifor delbetaling?

Med 24 månaders delbetaling frå Resursbank, så får du ein rimeleg og forutsigbar nedbetaling av di nye varmepumpe. Då slipper du ei stor investering, men kan spre kostnaden utover to år.

24 mnd delbetaling er rentefritt!

Kor stor besparelse?

Med varmepumpe frå Toshiba, så vil du i ein gjennomsnittlig heim i Sogn & Fjordane spare mellom 6.000-8.000kr i årlege strømutgiftar. Dette imens du har økt komforten i heimen din!

Varmepumpa er fullstendig nedbetalt på 3-4 år.

Kvifor velje oss?

Fjordane Varmepumpeservice har som mål å bli best på varmepumper i heile Sogn & Fjordane. Dette skal vi oppnå igjennom solid kompetanse, godt handtverk og plettfri kundeservice.

Ei varmepumpe fra oss er eit trygt kjøp.

Kvifor Toshiba Varmepumper?

Toshiba sine varmepumper er heilt marknadsleiande. Dei har mellom anna satt bransjestandard med sin nye modell Daiseikai 9. Den har høgste energiklasse på marknaden og yter heilt ned til -30°C.

Toshiba er for deg som ikkje inngår kompromiss.

Fri Befaring.

Finn den perfekte varmepumpa til din heim.

Fyll ut skjema for Fri Befaring.